Aitous on uusi laatu

Meillä kaikilla on oikeus asua terveellisessä ja turvallisessa ympäristössä. Meillä on oikeus käydä päiväkotia ja koulua, josta ei tarvitse paeta usein yhtä rapakuntoisiin väistötiloihin. Meillä on oikeus tehdä työtä ympäristössä, jossa on hyvä hengittää. Meillä on oikeus asua kodissa, jossa voimme kukoistaa.

Trä Kronor -konseptissa yhdistyvät terveellisen asumisen, nykyaikaisen arkkitehtuurin sekä pohjoismaisen rakennusperinteen parhaat oivallukset ainutlaatuisella tavalla. Olemme ottaneet todistetusti toimivat rakennustavat uusiokäyttöön luomalla uusia, merkityksellisiä rakennuksia, jotka suojelevat ja kunnioittavat ympäristöään ja asukkaitaan.

Trä-perheestämme Trähus on mukana rakentamassa Trä Kronor -koteja ja Saatsi Arkkitehdit vastaamassa niiden suunnittelusta. Molempien juuret ovat ajassa, jossa toimivan talon resepti oli osa kansallista yleissivistystämme. Suomessa on vuosisatojen ajan rakennettu taloja aidoista, luonnollisista materiaaleista. Ne elävät asukkaidensa mukana eivätkä sodi luonnonlakeja vastaan. Oikein hoidettuina ne kestävät sukupolvelta toiselle.

Thomas Noreila - Trä Group

Rakennamme myös jokaisen uuden Trä Kronor -kodin toimimaan juuri näin, mutta ennen kaikkea vastaamaan muuttuviin asumisen tarpeisiin ja tulevaisuuden innovatiivisiin mahdollisuuksiin. Uskomme rakenteiden yksinkertaisuuteen ja luonnollisten materiaalien kestävyyteen sekä maalaisjärkeen. Siksi olemme varmoja siitä, että talomme säilyvät satoja vuosia.

Tällä hetkellä moni kamppailee sisäilma- ja homeongelmien kanssa. Itse asiassa, lähes miljoona suomalaista altistuu päivittäin huonolle sisäilmalle. Itse olin samassa tilanteessa hieman yli vuosikymmen sitten. Työpaikaltani löytynyt massiivinen homevaurio oli viedä sekä terveyteni että työkykyni. Kokemus oli arvokas, sillä se vahvisti uskoani siihen, että terveellinen ja turvallinen rakennettu ympäristö on mahdollista saavuttaa. Uskomme aitouteen ja läpinäkyvyyteen.

Emme halua ainoastaan puhua arvoistamme, vaan elää niitä todeksi. Yksi todiste siitä on henkilökunnan puunistutustalkoot Tuusulassa kesällä 2018. Istutimme yhdessä 1 500 puuntainta, jotka korvaavat sen määrän puita, jonka käytämme tulevan townhouse-korttelimme rakentamiseen.

Muutetaan siis yhdessä rakentamisen suunta Suomessa, jotta me kaikki voisimme paremmin!

THOMAS NOREILA
Toimitusjohtaja
Trä Group Oy

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi ja kuulet uutiset ensimmäisten joukossa!

Please leave this field empty.

Annan TRÄ:lle luvan lähettää minulle sähköpostia.Tietosuojaseloste