Terveellisiä ja kestäviä massiivi­puu­koteja luonnon­kauniiseen Tuusulaan

Tuusulan asuntomessuille kohoaa vuonna 2020 kokonainen kortteli terveellisiä ja ympäristöystävällisiä townhouse-koteja. Asunnot rakennetaan luonnollisista, laadukkaista materiaaleista.

Trä Kronor -talot suunnitellaan terveellisiksi, ajattomiksi ja vikasietoisiksi. Liimattoman ja muovittoman massiivipuurakenteen lisäksi kaikissa taloissa on painovoimainen ilmanvaihto sekä muita hyväksi havaittuja rakennusoivalluksia suomalaisesta rakennusperinteestä. Trä Kronorin seitsemän periaatetta takaavat puhtaan asumisen ja raikkaan sisäilman lisäksi investoinnin säilyvyyden sukupolvien päähän.

Esteettisiä ja eko­logisia ratkaisuja

Kalliopohjalle perustettavat Trä Kronor -kodit ovat kaksikerroksisia, ja yleisilmeeltään skandinaavisen ajattomia. Yhdistettynä nykyaikaiseen suunnitteluun ja älyteknisiin valmiuksiin perinteisiä arvoja vaalivat Trä Kronor -kodit edustavat tulevaisuuden asumisen aatelia.

Rakennusfysiikkaan ja puurakentamiseen erikoistunut arkkitehtitoimisto Saatsi Arkkitehdit, joka vastaa talojen suunnittelusta, on tunnettu esteettisistä ja ekologisista ratkaisuistaan.

Asunnot ovat kooltaan 87,5-135 neliötä (S-kokoinen 396 000 €, M-kokoinen 583 000 €, L-kokoinen 645 000 €). Ne sijoittuvat monipuolisen puiston kupeeseen, josta löytyy mm. istutusaltaita, lasten leikkipuisto ja monia ulkoilureittejä. Naapurustosta löytyvät päiväkoti, koulu ja senioripalvelutalo.

Myynti on käynnissä!

Ota yhteyttä:

outi.malmlund@tralkv.fi,  0400 633 655

Rahoitusasioissa palvelee OP Keski-Uusimaa:

Kohteeseen perehtynyt rahoitusneuvoja vesa.toikka@op.fi, 010 254 2322

Kiinnostuitko Trä Kronor -kodeista?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Please leave this field empty.

Tulossa

Haemme jatkuvasti uusia tontteja townhouse- ja muille Trä Kronor -kodeille, jotka suunnitellaan rakennusperiaatteitamme kunnioittaen ja rakennuspaikka huomioiden yhteistyössä Saatsi Arkkitehtien kanssa.

Ota Yhteyttä

Thomas Noreila
thomas@tragroup.fi
+358 40 705 1572

Arkkitehdit Pekka Saatsi ja Mathias Nyström sekä Trä Groupin toimitusjohtaja Thomas Noreila
Arkkitehdit Pekka Saatsi ja Mathias Nyström sekä Trä Groupin toimitusjohtaja Thomas Noreila Tuusulan luonnonkauniilla tontilla.

Kyllä, haluan lisätietoja
Tuusulaan rakennettavista Trä Kronor -kodeista!

Täytä lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kuinka monta huonetta tarvitset?

Tarvitsetko autopaikan?

Haluatko oman saunan?

Kuinka viimeisteltynä haluat kotisi?

Tarvitsetko apua sisustuksen suunnitteluun?

Kuinka paljon varastotilaa tarvitset?Please leave this field empty.Please leave this field empty.Minkälaisia yhteistiloja toivoisit?

Mihin käytät pihaasi?

Minkälaisia sähköratkaisuja kaipaat?

Minulle kodin tärkein tila on

Haluatko lisätietoja rakennusajan tapahtumista?

Tietosuojaseloste

Please leave this field empty.