Meistä jokaisella on oikeus asua kestävässä ja terveellisessä kodissa

Koti on usein paitsi yksi suurimpia taloudellisia sijoituksiamme, myös tärkeä hyvinvoinnin ja mielenrauhan lähde. Siksi ei olekaan samantekevää millaisen kodin ostamme itsellemme ja perheellemme.

Trä LKV on pääasiallisesti Etelä-Suomen alueella toimiva vanhojen talojen ja arvokotien myyntiin erikoistunut välitysliike. Lisäksi tarjoamme sisarkonsernimme Trä Kronorin talojen ostajille heidän kotiensa myyntipalvelua. Verkostomme on laaja, sillä sisaryhtiöidemme kautta tapaamme viikoittain kymmeniä asumisunelmiaan suunnittelevia henkilöitä.

Palveluksessasi on kokenut kiinteistönvälittäjä, jolla on kyky nähdä jokaisen kodin parhaat puolet ja myydä se parhaaseen markkinahintaan. Otamme kodistasi upeat kuvat ja hankimme kaikki tarvittavat tiedot sekä hoidamme koko myyntiprosessin kauppoihin asti sekä olemme tarvittaessa tukenanne sen jälkeenkin, jos esimerkiksi halutaan käyttää Trähusin restaurointipalveluja. Tahdomme varmistaa kaikille osapuolille onnelliset kaupat.

Outi Malmlund

Outi Malmlund palvelee asiakkaitaan suurella sydämellä

Kotisi myynnissä auttaa pitkän linjan ammattilainen, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV Outi Malmlund. Yli 13 vuotta kiinteistönvälitysalalla mm. yrittäjänä, aluejohtajana ja myyntitiimin vetäjänä toiminut Outi on lämmin ja tarmokas ammattilainen, jolla on silmää huomata jokaisen kodin parhaat puolet. Hän vie ostoprosessin läpi avoimesti ja huolellisesti, tavoitteenaan saada kaikille osapuolille onnelliset kaupat.

Itsekin vanhalla maatilalla asuva Outi on ollut lapsesta asti kiinnostunut vanhoista taloista niiden hengen takia. Lisäksi hän rakastaa perhettään, luontoa ja eläimiä. Hän tuntee niin vanhojen talojen hienoudet kuin Trä Kronor -kotien rakennusperiaatteet läpikotaisin. Outin hoitaessa myyntiä on kotisi parhaissa mahdollisissa käsissä.

Ota yhteyttä niin pääsemme yhdessä suunnittelemaan kotisi myyntiä:

Outi Malmlund, 0400 633 655, outi.malmlund@tralkv.fi

Miten voimme olla avuksi?

Jätä meille yhteystietosi niin pääsemme yhdessä toteuttamaan kotiunelmiasi

Please leave this field empty.Please leave this field empty.
Tietosuojaseloste