Terveellisiä ja kestäviä massiivi­puu­koteja luonnon­kauniiseen Tuusulaan

Tuusulan asuntomessuille kohoaa vuonna 2020 kokonainen kortteli terveellisiä ja ympäristöystävällisiä townhouse-koteja. Asunnot rakennetaan luonnollisista, laadukkaista materiaaleista.

Trä Kronor -talot suunnitellaan terveellisiksi, ajattomiksi ja vikasietoisiksi. Liimattoman ja muovittoman massiivipuurakenteen lisäksi kaikissa taloissa on painovoimainen ilmanvaihto sekä muita hyväksi havaittuja rakennusoivalluksia suomalaisesta rakennusperinteestä. Trä Kronorin seitsemän periaatetta takaavat puhtaan asumisen ja raikkaan sisäilman lisäksi investoinnin säilyvyyden sukupolvien päähän.

Esteettisiä ja eko­logisia ratkaisuja

Kalliopohjalle perustettavat Trä Kronor -kodit ovat kaksikerroksisia, ja yleisilmeeltään skandinaavisen ajattomia. Yhdistettynä nykyaikaiseen suunnitteluun ja älyteknisiin valmiuksiin perinteisiä arvoja vaalivat Trä Kronor -kodit edustavat tulevaisuuden asumisen aatelia.

Rakennusfysiikkaan ja puurakentamiseen erikoistunut arkkitehtitoimisto Saatsi Arkkitehdit, joka vastaa talojen suunnittelusta, on tunnettu esteettisistä ja ekologisista ratkaisuistaan.

Asunnot ovat kooltaan 87,5-135 neliötä (S-kokoinen, M-kokoinen, L-kokoinen). Ne sijoittuvat monipuolisen puiston kupeeseen, josta löytyy mm. istutusaltaita, lasten leikkipuisto ja monia ulkoilureittejä. Naapurustosta löytyvät päiväkoti, koulu ja senioripalvelutalo.

Myynti on käynnissä!

Ota yhteyttä:

outi.malmlund@tralkv.fi,  0400 633 655

Lisätiedot:

thomas@tragroup.fi, 040 705 1572

Kiinnostuitko Trä Kronor -kodeista?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Please leave this field empty.

Tulossa

Haemme jatkuvasti uusia tontteja townhouse- ja muille Trä Kronor -kodeille, jotka suunnitellaan rakennusperiaatteitamme kunnioittaen ja rakennuspaikka huomioiden yhteistyössä Saatsi Arkkitehtien kanssa.

Ota Yhteyttä

Thomas Noreila
thomas@tragroup.fi
+358 40 705 1572

Arkkitehdit Pekka Saatsi ja Mathias Nyström sekä Trä Groupin toimitusjohtaja Thomas Noreila
Arkkitehdit Pekka Saatsi ja Mathias Nyström sekä Trä Groupin toimitusjohtaja Thomas Noreila Tuusulan luonnonkauniilla tontilla.

Ja, tack! Jag vill ha mera info
om Trä Kronor-husen i Tusby.

Fyll i blanketten, så kontaktar vi dig.

Hur många rum behöver du?

Behöver du bilplats?

Vill du ha egen bastu?

Hur klart vill du ha ditt hem?

Behöver du inredningshjälp?

Hur mycket förrådsutrymme behöver du?


Hurdana gemensamma utrymmen använder du?

Hur använder du din gård?

Hurdana ellösningar vill du ha?

Det viktigaste utrymmet I mitt hem är

Vill du bli informerad om olika evenemang under byggskedet?

För den som gör den första bindande reservationen ingår ett komplett kök, designad av inredningsingenjören Hanni Koroma. Kökspriset kommer att dras av från köpeskillingen när kontraktet tilldelas.

Please leave this field empty.